Tre gode råd til at undervise hjemme

Lige nu er der rigtig mange forældre, der står over for at skulle hjemmeunderviser deres hjemsendte børn. Det kan godt være en svær og udfordrende opgave.

Vælg et billigt mobilabonnement uden begrænsninger

Du tjekker sikkert dit elforbrug, renter på lån, benzinregninger og andre faste omkostninger. Men du tjekker højst sandsynligt ikke dit mobilforbrug.

Skyd livet i gang med aktier

Livet er lidt sødere med penge på lommen. Hvis du har penge derhjemme, der alligevel står og samler støv, så kan du overveje at kaste dem ud på aktiemarkedet, lade dem ånde og skaffe dig et solidt afkast.

Send kærlige tanker med blomster til alle anledninger i Aalborg

Friske blomster, bundet sammen i smukke farvekombinationer i en buket, er med til at vække smil og have en positiv indvirkning på humøret hos modtageren – og det er uanset anledningen, du vælger at sende blomster.

Sådan tager du sexede billeder

Drømmer du om at få taget frække billeder til din partner, eller måske bare for egen fornøjelses skyld, men er du i tvivl om, hvordan du sikrer dig, at billederne bliver perfekte, får du her i artiklen en række gode råd og tips.

Derfor kunne HF være en fordel for dig

Er du i tvivl om, om du skal fortsætte på et gymnasium efter folkeskolen, og har du overvejet, om en HF-uddannelse er det rette valg for dig?

Lej en billig foodtruck til dit næste event

Der er intet så hyggeligt og lækkert som at samles ved en madvogn og få en lækker og helt frisklavet ret. Over de senere år er det blevet rasende populært med foodtrucks, som er et hit på festivaler og til markeder.

Her får du alt i én skål

De fleste har ikke kunnet undgå at have set det, men hvis du alligevel af en eller anden grund ikke har, er det på tide. En ny madtrend fortsætter sit store indtog på den danske madscene, og den er absolut kommet for at blive.

Guide: Her får du Københavns bedste catering

Vi kender alle det, at man skal være vært for en større eller mindre forsamling, og at man i den forbindelse skal stå med alt fra sjove indslag til lækker forplejning.

Sådan får du fat i Aalborgs bedste bolig til dig

Vi flytter fra land til by. Det er i hvert fald en stigende tendens i Nordjyllands hovedstad, Aalborg. Inden for de senere år har der været en særdeles stor vækst i tilflyttere til byen. I dag bor cirka hver femte nordjyde inden for Aalborg bygrænser, og det er noget som byens boligadvokater især har bemærket. 

Sider