Sennheiser har klippet ledningen

Sennheiser har altid haft et ry for at levere sublim lyd, og de seneste par år har de ligeledes matchet dette med et flot design, som forbrugeren efterspøger. Det nytter nemlig ikke længere at have et kvalitetsprodukt, hvor lyden er genial, hvis designet ikke følger med. Hele Sennheisers MOMENTUM serie emmer af godt design. Nu er Sennheiser hoppet med på true wireless bøljen, der i den grad er det nye sort. 

True wireless sportshovedtelefoner fra Jaybird

Jaybird har specialiseret sig indenfor sportshovedtelefoner, og de gør det sublimt. De har lidt for en hver smag og i flere prisklasser. Jeg har senest prøvet deres Vista, der er True Wireless. De seneste par år har denne form for in-ear været utrolig populær, særligt efter, at Apple kom på markedet med deres Airpods, der dog ikke er særlig sportsvenlige. Det er Jaybird’s derimod.

Sennheiser er tilbage for at tage sin retmæssige plads i kongeriet

Jeg har længe synes, at Sennheiser leverer nogle af markedets bedste høretelefoner, både i forhold til kvalitet, design og ikke mindst lyd. Generelt har Sennheiser et ekstremt højt bundniveau, hvilket gør, at man næsten ikke kan gå galt i byen med deres produkter. For nogle år siden startede de deres MOMENTUM serie, hvilket har givet pote. Med denne serie har de kombineret den gode lydkvalitet, som de er kendt for, med et flot design, som forbrugeren efterspørger.

Robotstøvsugeren er hjemmets bedste ven

Jeg er generelt meget huslig, men en ting jeg aldrig har brudt mig særligt meget om, er at støvsuge. Jeg laver gerne mad og gør glædeligt mit køkken rent, men støvsugning forbliver min nemesis. Jeg har derfor haft en robotstøvsuger i mit hjem de seneste år, hvilket har været fantastisk. Det har givet mig en del mere tid. Det er tid som jeg har brugt på andet, som har givet noget mere livskvalitet. Jeg har den seneste tid prøvet nogle af topmodellerne på markedet.

Smart trådløs stegetermometer

Jeg tror de fleste kender det at overstege sit kød, hvorefter man får en klump kød, der hverken er lækker eller behagelig at tykke i. Med andre ord er dyret dræbt to gange – af slagteren og derefter ”kokken”, der skamtilbereder det